Informujemy, że blog zostanie wkrótce zamknięty. Wszystkie treści,
których autorami byli członkowie zespołu Kliniki leczenia niepłodności
Zięba zostały przeniesione na blog firmowy kliniki. Przeczytaj ten wpis
tutaj: https://ziebaclinic.pl/toksoplazmoza/
Ok, a czy jeśli ugotuję, lub usmażę warzywa, to tak samo uniknę zakażenia? Bo warzywa myję, ale nie jestem w stanie powiedzieć na ile dokładnie. Ostatnio miałam taką sytuację, że kroiłam pora i widziałam tam ziemię, umyłam go jeszcze raz. Wrzuciłam na patelnię i zobaczyłam, ze na desce było trochę tej ziemi w kroplach wody. I teraz się martwię. Deskę od razu umyłam, nóż tak samo, już nie używałam. a pora zjadłam po smażeniu, prawie spalonego, bo tak intensywni go odkażałam ;)
Ok, a czy jeśli ugotuję, lub usmażę warzywa, to tak samo uniknę zakażenia? Bo warzywa myję, ale nie jestem w stanie powiedzieć na ile dokładnie. Ostatnio miałam taką sytuację, że kroiłam pora i widziałam tam ziemię, umyłam go jeszcze raz. Wrzuciłam na patelnię i zobaczyłam, ze na desce było trochę tej ziemi w kroplach wody. I teraz się martwię. Deskę od razu umyłam, nóż tak samo, już nie używałam. a pora zjadłam po smażeniu, prawie spalonego, bo tak intensywni go odkażałam ;)
OdpowiedzUsuń